Uitzonderlijk gesloten (Feestdag) 1 november
Uitzonderlijk gesloten (Feestdag) 2 november

Onze menu

VOOR EEN SNACK...

  • Bordje salami met truffels (80gr)

    Rucola, parmezaan, balsamicocrème
    € 12
  • Mini ambachtelijke kaaskroketjes

    10 stuks
    € 13
  • Minikroketjes van huisgemaakte cochonailles met gegrilde ham

    10 stuks
    € 14
  • Gebakken inktvisringen

    Zelfgemaakte citroentartaarsaus
    € 14
  • Perle des Dieux - Vintage 2022 sardines in extra vierge olijfolie

    Geroosterd brood met zeezoutboter
    € 18

DE INSCHRIJVINGEN

  • Rundercarpaccio met truffelolie en Tartufata
    Zuivel

    Rucola, pijnboompitten, parmezaan, balsamicocrème
    Voorgerecht € 17
    Hoofdgerecht€ 23
  • Ambachtelijke grijze garnaalkroketten

    Bisque van schaaldieren met bonte salade en garnalen
    Voorgerecht€ 19
    Hoofdgerecht€ 26
  • Verse ravioli van tong en garnalen

    Witte boter met sjalotten, garnalen en bieslook
    Voorgerecht€ 19
    Hoofdgerecht€ 27
  • Huisgemaakte kroketten met Orval kaas

    Frisse salade met Ardense hamchips
    Voorgerecht€ 17
    Hoofdgerecht€ 23
  • Huisgemaakte scampi ovenschotel met knoflookboter

    Voorgerecht€ 16
    Hoofdgerecht€ 22

SALADES

  • Warme geitenkaassalade met acaciahoning

    La Chèvrerie des Ardennes" geitenkaas in een baksteendeeg, gemengde salade, walnoten
    € 21
  • Echte Caesar Salade - Gegrilde kip met Provençaalse kruiden

    Ijsbergsla, croutons, Parmezaanschilfers, zachtgekookt ei, rode uien, Caesar dressing
    € 21
  • Gegrilde scampisalade met zelfgemaakte rode pesto

    Mesclun, ijsberg, veelkleurige rauwkost, croutons, garnalen, Tousand Island dressing
    € 23

PASTA ...

  • Girasoli gevuld met ricotta en truffel

    Tartufata saus, Italiaanse ham, Parmezaan en rucola
    € 23
  • Huisgemaakte lasagne met gegratineerde crème fraîche

    € 22
  • Zelfgemaakte spaghetti bolognaise "Nanou's manier

    Gehakt van Boucherie de la Ferme
    € 20
  • Belgische carbonara rigatoni

    Spek, crème fraîche, sjalotjes, Parmezaanse kaas, zwarte peper
    € 20
  • Spaghetti met gegrilde scampi's

    Bisque saus met tomaat, Cognac en crème fraîche, knoflook, peterselie en bosui
    € 24
  • Verse ravioli van tong en garnalen

    Witte boter met sjalotten, garnalen en lente-uitjes
    € 27

MAAT

  • Italiaanse rundertartaar, gesneden met een mes

    Huisgemaakte pesto, olijfolie, pijnboompitten, Parmezaan, rucola, balsamicocrème
    € 25
  • Gegrilde lokale biefstuk - eerste keus - 300gr

    Verse frietjes en veelkleurige salade
    € 29
  • Gegrilde entrecote van Angushart - 360gr

    Verse frietjes en veelkleurige salade
    € 38
  • Rundvlees Tagliata à la Tartufata

    Gegrilde ossenhaas, blauw geserveerd en in dunne plakjes gesneden, bedekt met een bereiding van truffel en eekhoorntjesbrood. Gegrilde groenten (aubergine, courgette, paprika), rucola, Parmezaanse kaas
    € 29
  • Gegrilde ham met Dijonsaus (ouderwetse mosterd)

    € 25
  • Gegratineerde varkenslapjes "à la façon du Chef

    Huisgemaakte bolognesesaus, plak Magistral ham, crème fraîche, Emmenthal
    € 25
  • Gepaneerde varkenslapjes met champignons, room en Madeira saus

    € 23

LOUISE'S STOFFEN

  • Huisgemaakte gehaktballetjes op Luikse wijze

    Verse frietjes en veelkleurige salade
    € 21
  • Huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus "à la façon de Bonne Maman

    Verse frietjes en veelkleurige salade
    € 20
  • Vol-au-Vent buitenkip

    Kleine kalfsgehaktballetjes, champignons, zelfgemaakt bladerdeeg
    € 22
  • Zelfgemaakte zuurkool gekookt in eendenvet

    Ham, frankfurters en Poolse worstjes
    € 26

VIS EN SCHELPDIEREN

  • Zalmsteak met Choron* saus

    Béarnaisesaus met een vleugje tomaat. Kleine geroosterde tomaatjes, veelkleurige salade, gegrilde aardappeltjes of verse frietjes
    € 26
  • 6 grote reuzengarnalen gegrild in zelfgemaakte knoflookboter

    Roze bessen, verse kruiden, zelfgemaakte tartaarsaus
    € 28

VOOR KINDEREN

  • Huisgemaakte spaghetti bolognaise

    € 14
  • Belgische carbonara rigatoni

    € 14
  • Huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus "à la façon de Bonne Maman

    € 14

DESSERTS

  • Callebaut 811" Belgische chocolademousse - Chantillycrème

    € 10
  • Echte witte (of zwarte) dame met warme chocolademelk

    € 11
  • Braziliaanse beker

    Huisgemaakt vanille- en mokka-ijs met karamelsaus en Braziliaanse hazelnoten
    € 10
  • Huisgemaakte frambozensorbet (2 lepels)

    Frambozencoulis, krokante tuile
    € 9
  • Huisgemaakte frambozensorbet (2 lepels) besprenkeld met Eau de Vie de Framboises d'Alsace

    Frambozencoulis, krokante tuile
    € 14
  • Kolonel Beker

    2 lepels zelfgemaakte limoensorbet besprenkeld met wodka
    € 12
  • Crème brûlée van Madagaskar vanille

    Ongeraffineerde bruine rietsuiker
    € 9
  • JUNIOR Beker (keuze uit 2 ballen)

    € 6